İşletmede Mesleki Eğitim Programı Hakkında Bilgilendirme

Değerli öğrencilerimiz, Bahar yarıyılından itibaren bölümümüzde İşletmede Mesleki Eğitim programı uygulanmaya başlanacaktır. Söz konusu program "Co-op Education" ismiyle dünyanın önde gelen pek çok üniversitesinde uygulanmaktadır. Programın amacı öğrencilerin eğitim programlarının bir yarıyılını alanlarındaki bir endüstri kuruluşunda çalışarak geçirmeleri ve böylece mesleki yaşantılarına daha başarılı şekilde entegre olmalarını sağlamaktır. Aşağıdaki link üzerinden program ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmenin yer aldığı sayfaya erişebilirsiniz.  Programa dahil olmak isteyen öğrenciler ilgili Bölüme başvuru yapabilir.

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Müh. Bölümü İşletmede Mesleki Eğitim Uygulama Esasları